Sheila

 

Hon föddes den 18 maj 2003. Vi hade väntat länge och till slut var hon här. Jag trodde först att vi hade fått ett hingstföl, sen satt jag i boxen och tittade noggrannare på fölet. Jag köpte henne av min syrra som ägde mamman Björkhems Josanna, efter bara några timmar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi åkte iväg till en kallblodsutställning för att få Sheila registrerad och chippad. Sanna (Josanna) Fick också följa med såklart. Jag ställde ut båda två. Sanna fick 40p och Sheila fick 38p klass1. Vi åkte nöjda hem med två trötta hästar.
Jag ställde ut henne igen som 2åring. Det gick åt skogen.... Hon tröttnade snabbt och ville inte springa alls i ringen. Sheila uppförde sig väl och det är det viktiga.

Jag började att köra in henne tidigt, men hon hann bli 3år innan vi fick spänt för henne för rockarden eftersom Minos hade gjort sönder den, måste den lagas först.

Jag red in henne som 3årning. Hon är lättlärd och helt underbar häst.

Idag går hon mest i hagen, för att jag pluggar på Komvux och jobbar så mycket jag hinner. Men det gör inte så mycket, eftersom vi betäckte henne med Hajoms Tullman i samras och hoppas på föl i månads skiftet juni juli.

18 maj 2009 Sheila 6år GRATTIS!!!!

 

Hem till Anna

Hem till hästar