Snövit (Teddieängens Dream Girl)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här är våran svarta Snövit. Hon kom till oss sommaren 2005. Hon var 8 veckor och dundergo. Jag fick höra att jag behnadlade henne som en baby för att varje kväll satte vi in henne i en bur gjord av kompostgaller. Snövit fick vara i bur för att vi då bodde i vardagsrummet pga en vattenläcka efter stormen Gudrun. Jag sjöng vaggvisor för henne varje kväll. Så snart lärde hon säg att vid niotiden var det nattinatti. Detta gör hon än idag. När klockan bli ca nio på kvällen går hon in och lägger sig i sovrummet.  

Snövit har skadat sin tass och ligger under sängen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snövit fick sitt namn för att hon var vitast i sin kull. Alla skrattar när vi berättar att hon heter Snövit. Men vi upptäckte att vi gett henne rätt namn, när hon såg snö för första gången. Då la hon sig ner i snön och började rulla runt och gnida hela kroppen mot snön. Snövit älskar snö.
Det finns bara en nackdel med Snövit och det är att hon är galen i vatten. Nästan varje dag badar hon i bäcken som rinner genom våran trädgård, sommar som vinter.
Sammanfattningvis kan man säga att Snövit har ett hjärta av guld, hon älskar allt och alla. Snövit tror att hon är en liten dvärg pudel, detta gör att hon gärna vill sitta i knät, kramas med tassarna på våra axlar, ligga i våran säng på morgonen på helgerna när vi alla är hemma. Hon kräver kärlek av oss och om vi  nochalerar henne då tar hon saken i egna tassar och trycker in nosen i händerna på oss.