Annas Kattsida

 

 

 

Gissa

Får jag presentera Gissa! En röd bondkatt på 6år. Han föddes sommaren 2002. Kullen bestod av 3 vita och en röd. Felix, Snobben, Cilla och Gissa. Vi flyttade till eget hus när kattungarna var 6 veckor, honan Zita tog inte hand om sina ungar och var inte rumsren så henne tog vi bort innan vi flyttade till huset. Gissa har en halvsyster Grisen som är född året innan. Hon är vit. Vi försökte flytta ner henne till oss också, hon bor hos min föräldrar för att hon och Gissa inte går ihop..

 

Gunnar

 

 

 

Fråga i filten. En katt vi bara hade ett tag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uffe och Gunnars första möte

 

 

Gunnar eller Fula Gunnnar som jag kallar honom för, är också en röd bondkatt med mycket siames i. Han är bara 2år och kommer överens med Gissa.
Gissa är go katt som aldrig rivs eller bråkar med oss. Han älskar att sova i handfatet på toeletten. Han ligger kvar även om man fyller det med vatten. Gissa är också med och duschar ibland och på sommaren ligger han i hundens vattenskål. Gissa är mer en hund än katt, ham kommer så fort han hör bilen och möter en på garageuppfarten. Det ända han protesterar mot är örondroppar. Gissa är Erics katt egentligen. Med sorg i hjärtat blev vi tvungna att ta bort Gissa 24 augusti 2009 pga. att han hade ett sår bakom ena örat som inte ville läka. Så Gissa fick somna in för att slippa lida mer.

 

Gunnar är egentligen Thomas katt. Han kom hem en kväll för två årsen och frågade om vi skulle ha en katt till. För att göra historien kort, är att Thomas inte gillar katter. Gunnar köpte vi i Kungsbacka på en gård där. Han är ett hopplöst fall, så fort han ser att man satt sig till rätta framför tv eller datorn hoppar han gladeligen upp i knät och vägrar flytta på sig. Gör även detta i sängen och vill heslt ligga på bröstet och blir Gunnar inte klappad lägger han huvudet i händerna på en.

 

Vi hämtade en röd katt idag 12 september 2009. Erics nya katt Ulf (Uffe).

Hem till Anna
Nästa sida